Blogin aloitus

Tässä blogissa kasvatustieteen maisteriopiskelijat kirjoittavat ajatuksiaan muuttuvista oppimisympäristöistä.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Blogin aloitus

 1. Opettajien vertaisuus ja verkostoituminen tuntuu nousseen yleiseksi teemaksi kirjoituksissa ja kommenteissa. Jos vaikka otettaisiin siitä punainen lanka oppimispäiväkirjaan?

  Tykkää

 2. Oppimisympäristöt ovat todella muuttuneet, jos vertaa tämän lukuvuoden opintoja ensimmäisiin opintoihini 1970-luvun lopussa. Siihen aikaan ei tietokoneista ollut mitään tietoa!

  Tykkää

 3. Blogit eli nettipäiväkirjat ovat tätä päivää, osa sosiaalista mediaa. Kaikilla (periaatteessa) on mahdollisuus osallistua bloggaamiseen missä maailman kolkassa tahansa, se on ilmaista, nopeaa jne.

  Bloggaaminen mahdollistaa mielekkään ajantasaisen vuorovaikutuksen niin lukijoiden kuin kanssabloggaajien kanssa verkostoitumisen. Tietysti bloggaaja itse päättää mitä sivustoilleen kirjoittaa, minkälaisen vaikutelman itsestään siellä antaa. Hyötykäyttöä ajatellen ainakin anonyymisti toimiminen on kyseenalaista. Kertoohan oma blogi huomattavasti enemmän vaikka työnantajalle kuin perinteinen työhakemus ja cv , kuin aiemmin esitetyssä viittauksessakin todettiin.

  Kurssin aikana olen seurannut joitakin blogeja. Itselleni aika uusi harrastus. Ihka omaa blogia en kuitenkaan lähtisi vielä perustamaan, mutta enpä usko että se lähitulevaisuudessa ihan mahdotontakaan olisi..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s